Bedrijfsvermelding op Hapsalons


Hapsalons is een onafhankelijk portaal voor het vinden van een afhaalrestaurant of bezorgdienst in de buurt. Bezoekers worden bij het maken van een keuze geholpen door de ervaringen die anderen hebben achtergelaten.

De site wordt elke maand door ruim 65.000 mensen geraadpleegd en is dus een interessante plaats om aandacht te krijgen als ondernemer. Er staan ruim 12.000 bedrijven (gratis) vermeld op Hapsalons. De site is daarmee het grootste onafhankelijke overzicht op dit gebied.

De kans is groot dat uw zaak al vermeld staat op Hapsalons. In dat geval is deze aangemeld door één van uw klanten of afkomstig van één van onze partners. Mocht u de vermelding van uw bedrijf niet op prijs stellen dan kunt u dit ook met onderstaand formulier kenbaar maken.

Ondernemingen die vermeld staan op Hapsalons kunnen zelf hun gegevens beheren in ons speciale bedrijvencentrum. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is zich te registreren en vervolgens uw bedrijf aan te melden of onderstaand formulier in te vullen.

Naast de gratis vermelding hebben we ook de mogelijkheid voor een uitgebreide vermelding, waarbij u tegen betaling van een gering bedrag extra informatie aan uw profiel kunt toevoegen, zoals uw openingstijden, menukaart en een logo. Op deze manier profiteert u nog extra van de mensen die uw vermelding op Hapsalons onder ogen krijgen.

Staat uw bedrijf nog niet op Hapsalons en wilt u dit aanmelden, gebruik dan deze pagina.

Gebruik onderstaand formulier als u al vermeld staat op Hapsalons en graag zelf uw gegevens wilt kunnen beheren, uw vermelding wilt uitbreiden of uw vermelding wilt laten verwijderen.

Uw verzoek wordt zo snel mogelijk verwerkt en aan u bevestigd.

*
*
*
*
*
*
*


Ik wil graag een uitgebreide vermelding
Ik wil geen uitgebreide vermelding maar wel mijn gegevens beheren
Verwijder mijn vermelding
Anders, zie opmerking:


* = Verplicht veld

Hapsalons.nl is een initiatief van Smeding Concepts.
Op gebruik van deze site is onze Privacy Verklaring van toepassing.