Recensies van Cafetaria De Bree

Plaats: Drenthe / Assen / Cafetaria in Assen

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over afhaalrestaurant Cafetaria De Bree in Assen.

4 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 6.66.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Cafetaria De Bree in.

Alle recensies van bezoekers over Cafetaria De Bree in Assen

  • 7.3333333333333 7.3Geplaatst door Mar op 11 september 2011
    Prima zaak .Minpunt is dat bij een grote bestelling meerder malen niet alles aanwezig is bij thuiskomst .Dit is ons nu al 4 keer overkomen en ook al gaat de bazin door het stof je moet niet raar opkijken als weer niet alles erin zit .

  • 6.6666666666667 6.7Geplaatst door g baas op 18 december 2011
    Een goeie snackbar , alleen niet zo netjes als je telefonisch je bestelling doorgeeft en er vervolgens een tijd gezegd wordt wanneer je je bestelling op kunt halen, en dan eenmaal op de afgesproken tijd in de cafetaria komt dat je dan nogmaals een dik kwartier kunt wachten op je bestelling , het wordt pas in de frituur gegooid als je er bent , wat voor nut heeft dan de telefonische bestelling??? niks dus dat vindt ik geen service!!!
  • 6 6.0Geplaatst door kim op 27 februari 2013
    zoals al iemand anders zei, als ik telefoonische bestel word mijn bestelling pas klaar gemaakt als ik bij de cafetaria aan kom dus ik begrijp niet zo goed waarom ik een tijd moet noemen hoe laat ik het op kom halen? omdat ik de patat lekker vind komen we toch elke keer weer terug. hoop dat dit in de toekomst zal veranderen