Recensies van Pizzeria Romantica

Plaats: Drenthe / Hoogeveen / Afhaal-shoarma/grillroom en shoarma-bezorger in Hoogeveen

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over afhaalrestaurant en bezorgdienst Pizzeria Romantica in Hoogeveen.

5 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 6.14.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Pizzeria Romantica in.

Alle recensies van bezoekers over Pizzeria Romantica in Hoogeveen

 • 8 8.0Geplaatst door Electrabel op 11 februari 2009
  Erg lekker gegeten. Op tijd bezorgd. Spare ribs waren super. Kip Hawai en pizza Marinara ook. Lekker grote porties. Kortom: helemaal top!
 • 7.3333333333333 7.3Geplaatst op 2 februari 2009
  Het voer was goed.
 • 3.3333333333333 3.3Geplaatst op 30 maart 2008
  Na een bord Spaghetti Carbonara met een haar besteld te hebben en een extra zoutpot, niet te spreken over dit restaurant. Eerder al het vermoeden gehad hier opgelicht te worden m.b.t. bezorging, geen salade bij een portie shoarma (wel om gevraagd). Vervolgens een half uur lang gebeld zonder resultaat. onderin bakje hete saus een verlepte tomaat? Je moet er maar opkomen om de kosten te drukken. Kortom belachelijk duur voor een slecht bordje eten. Dat was eerder op deze locatie, Pizzeria/ Shoarma Romantica aan de Kerkstraat, wel beter. Ik vind dit erg jammer. Namens een eetliefhebber en kok.
 • 3.3333333333333 3.3Geplaatst op 30 maart 2008
  En een paar opmerkingen inderdaad over de pizza's, zeer goedkope toevoegingen, salami uit de supermarkt, champignons die je op 1 hand kan tellen en een boterige bodem. Kortom pizza's kunnen ze niet maken. Ik weet hoeveel winst er met pizza's gemaakt worden, schandalig gewoon. Romantica mot nog een hoop leren. Laten ze daar maar eens een check-up doen namens de smaakpolitie en meerdere instanties. Dat gaat niet goed komen