Recensies van Hermes

Plaats: Noord-Brabant / Den Bosch / Griekse bezorgdienst in Den Bosch

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over bezorgdienst Hermes in Den Bosch.

3 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 6.66.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Hermes in.

Alle recensies van bezoekers over Hermes in Den Bosch

 • 9.3334 9.3Geplaatst op 3 juli 2009
  Uistekend service en kwaliteit, zeer vriendelijke bediening. Een van de beste grieken in Den-Bosch en omgeving, ga zo door
 • 8 8.0Geplaatst door RF op 20 maart 2010
  Wij hebben gisteren een bestelling gedaan van 40 euro, de wachttijd was precies zoals afgesproken, we hadden ook een warm voorgerecht besteld. Dit was ook warm en erg lekker.Het hoofdgerecht was ook van zeer goede kwaliteit en ook warm.Wij plaatsen deze recensie omdat de kwaliteit van het eten erg goed was.Dus voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Wat ons betreft een aanrader dus.
 • 2.6666 2.7Geplaatst door Ron van Beers op 3 augustus 2008
  Allereerst was de extra friet (klein zakje) waar je 2,60 euro voor betaald !!!! vergeten. Op zich kan dit gebeuren. Aangezien de zeer geringe hoeveelheid van het vlees toch maar het restaurant gebeld. De vrouw die de telefoon opnam was onvriendelijk maar loste het uiteindelijk toch goed op door de 2,60 euro terug te storten.
  Het vlees was van alle drie de schotel veel te droog doordat het te lang gebakken had. De scampies waren verbrand.
  We hebben 40 euro uitgegeven maar het was nog geen 10 euro waard. Zeer beneden de maat!!!