Recensies van Domino's Pizza

Plaats: Noord-Brabant / Etten-Leur / Pizzeria en pizzabezorger in Etten-Leur

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over bezorgdienst en afhaalrestaurant Domino's Pizza in Etten-Leur.

2 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 7.66.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Domino's Pizza in.

Alle recensies van bezoekers over Domino's Pizza in Etten-Leur

  • 8 8.0Geplaatst door Hans op 15 augustus 2008
    Gewoon een degelijke vestiging van Domino's Pizza - snelle bezorging, lekkere pizza's. Wel jammer dat de prijzen in menig 'echte' pizzeria soms zelfs lager zijn dan die van Domino's-bezorgpizza's.
  • 7.3334 7.3Geplaatst door kirstin op 11 mei 2009
    Het eten is goed te doen alleen heb ik wel een paar keer gehad dat het echt tegen viel. Ook wel vaak dat het eten er slecht uit zag maar dit is niet altijd het geval. De prijs is wel erg hoog en vindt het een beetje raar dat ze zeggen dat je geen bezorgkosten vragen maar in feiten doen ze dat wel want je betaald bij afhalen 2,50 minder per pizza. Ze hebben alleen wel regelmatig acties en dat maakt het wel aantrekkelijk. En het eten is altijd snel bezorgd binnen een half uur en als het niet redden bellen ze netjes