Recensies van Cafetaria De Markt

Plaats: Noord-Brabant / Kaatsheuvel / Cafetaria in Kaatsheuvel

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over afhaalrestaurant Cafetaria De Markt in Kaatsheuvel.

2 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 2.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Cafetaria De Markt in.

Alle recensies van bezoekers over Cafetaria De Markt in Kaatsheuvel

  • 2 2.0Geplaatst door Efteling bezoeker op 15 juni 2009
    De kipschnitzel die ik hier kreeg geserveerd was niet gaar.
  • 2 2.0Geplaatst door Ed op 4 mei 2011
    Wat een slechte cafetaria. Ik was 4 dagen in de Efteling en dacht op zondag even iets buiten de Efteling halen. Er waren 5 klanten waarvan 1 grote groep ik heb 45 minuten op mijn 2 frietjes en 2 fricadelletjes moeten wachten. Alle frituurbakken bleven omhoog staan er was totaal geen enige structuur in de organisatie te vinden. De grote groep buiten op het terras kregen de helft niet. Toen een meisje ging vragen dat zij iets vergeten waren kreeg ze de wind van voren. Ikzelf ben woest geworden door het amicale gedrag van ene Joop. Ik heb meerdre keren geroepen dat hij nu eens iets in dat frituur moest gooien. Een oudere dame die niet eens wist hoe de kassa werkte...., Kortom een zeer slechte zaak. Inderdaad alles was te vies om beet te pakken. Kom mensen als je dit werk niet kan en geen respect hebt voor de HACCP normen stop dan direct met dit werk of zet er mensen neer die wel verstand van zaken hebben.