Recensies van Foodmaster Vleuten

Plaats: Utrecht / Vleuten / Cafetaria in Vleuten

Op deze pagina lees je alle recensies die bezoekers van Hapsalons hebben geschreven over afhaalrestaurant Foodmaster Vleuten in Vleuten.

6 bezoekers beoordelen dit bedrijf gemiddeld met het cijfer 7.22.

Heb jij onlangs ook een maaltijd van deze zaak gegeten en vind je het leuk om hierover je mening, dat kan! Vul daarvoor het beoordelingsformulier voor Foodmaster Vleuten in.

Alle recensies van bezoekers over Foodmaster Vleuten in Vleuten

 • 9.3334 9.3Geplaatst op 8 oktober 2014
  Aardige bediening, stress-bestendig zelfs op de drukste momenten! Nooit al te lange wachttijden( bovendien kan je telefonisch bestellen!) en heel service-gericht!
 • 8.6666 8.7Geplaatst door Joke op 7 februari 2014
  Inderdaad een belachelijke beoordeling van Marjolein. Ik kom hier regelmatig en ben juist zeer tevreden over de service en het eten. Het personeel is uitermate vriendelijk en ze werken supersnel. Ik denk dat marjolein in de war is met een andere snackbar.
 • 8 8.0Geplaatst door Misterdrama op 30 november 2010
  goede snacks
 • 8 8.0Geplaatst door Rines op 1 januari 2013
  Wat een belachelijke beoordeling van Marjolein. Over smaak valt te twisten,maar dat alles lang duurt en het personeel onvriendelijk is, zijn wij het absoluut niet mee eens. Wij zijn zeer tevreden over deze cafetaria.
 • 4.6666 4.7Geplaatst door Marjolein op 9 oktober 2012
  Viel erg tegen de laatste paar keer. Patat was slap, kroketten ook. En ze waren de sauzen vergeten. Wat ook erg irritant is dat het zolang duurt. Staan met veel personeel maar doen weinig. Zijn ook niet vriendelijk en oplossingsgericht. Geen aanrader!
 • 4.6666 4.7Geplaatst door Diana Slingerland op 30 november 2014
  Bediening zeer vriendelijk, wij gingen voor de november aanbieding helaas was goedkoop duurkoop, kroket met weinig vlees, kaassoufle waar geen kaas meer in zat en koude patat, jammer!!!